#SugarFamily Diabetes Fonds

Het DiabetesFonds is de grootste private financier van diabetesonderzoek in Nederland. SugarFam vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn, met onze producten kunnen we diabetes niet oplossen. Wel kunnen wij helpen en dat doen we via het DiabetesFonds. Door per cover geld af te staan aan het DiabetesFonds proberen wij bij te dragen aan het steeds leefbaarder maken van de ziekte diabetes. 

Het DiabetesFonds was erg blij met onze hulp, en gaf goede tips en tricks, wij hopen samen met hen mooie projecten op te zetten en veel geld op te halen voor onderzoek naar de ziekte Diabetes.

Help ons de mensen met diabetes te helpen! Kijk snel op de website van het DiabetesFonds en bekijk hier wat jij kunt betekenen.

Wij hebben ook onze eigen Diabeatit pagina. Hier houden wij onze donaties bij!

Opgehaalde bedragen:

2018:€1.148,-   |  2019:Help jij mee?

#SugarFamily Dockwize

Dockwize is een Zeeuwse incubator die (jonge) ondernemers helpt met opstarten, huisvesting, netwerken, financiering en groeien. Daarnaast helpen zij ook studenten en (grote) bedrijven.

Onderdeel van het Student Company Project waar SugarFam is ontstaan, was de Startup Bootcamp, deze wordt georganiseerd door Dockwize. Tijdens deze Bootcamp is het idee voor de OmniPod Cover tot stand gekomen, hier waren zij dus nauw bij betrokken.

Maar, daar bleef het niet bij, nu wij verder gaan als echt bedrijf hebben wij nog steeds goed contact met Dockwize. Op dit moment verzorgen zij onze huisvesting en vanaf september 2019 zullen wij met heel SugarFam de Minor Innovative Entrepreneurship gaan volgen bij Dockwize.

Zoals het er nu naar uitziet zullen er in de toekomst nog een paar gave projecten tot stand komen in samenwerking met Dockwize.

Klik hier om de website van Dockwize te bekijken.

#SugarFamily HZ University of Applied Sciences

Naast dat wij aan het ondernemen zijn studeren wij ook nog aan de HZ University of Applied Sciences.

SugarFam is ontstaan tijdens Student Company, dit is een vast onderdeel in het tweede jaar van elke Economische studie op de HZ en andere hogescholen. Waar de HZ uniek in is, is de vorm. Vroeger had elke Company slechts een paar dagen in de week om aan hun bedrijf te werken. Het jaar dat wij begonnen is het programma naar full-time veranderd. Dit zorgde ervoor dat wij een half jaar al onze tijd en energie in SugarFam konden steken.

Dat de HZ aan de wieg van SugarFam stond is wel duidelijk, maar ze hebben ons nog lang niet losgelaten. Op dit moment is de HZ bezig met het vormgeven van een Top-ondernemersprogramma. Daarnaast zijn alle docenten erg op de hoogte en super geïnvesteerd in SugarFam. We kunnen letterlijk bij elke docent aankloppen met een vraag. Zo hebben we al hulp gekregen met juridische-, website technische- en bedrijfstechnische vraagstukken.

Als jij uit Zeeland komt en naast je studie wil ondernemen, dan raden wij allemaal de HZ aan. Neem een kijkje op de website van de HZ.

#SugarFamily Media Direct Diabetes

TOP

X