#SugarFam Missie

“Prikpennen, insulinepompen en glucosemeters; een collega met diabetes als grootste inspiratiebron.”

De missie van SugarFam is het leven van diabetespatiënten een stukje leuker maken en hoopt daarmee tegelijkertijd meer aandacht te creëren voor deze inmiddels grote groep patiënten in Nederland.

Veelal moeten diabetespatiënten insuline toegediend krijgen om gezond te blijven. Dit kan door het meermaal daags zelf inspuiten, maar ook door het dragen van een insulinepomp. Een van de leden van SugarFam is al achttien jaar diabetespatiënt en draagt dan ook zo’n pomp; de OmniPod.

OmniPod

De OmniPod is een insulinepomp die drie dagen achtereen op het lichaam gedragen kan worden en zo de insulinetoevoer gemakkelijk op peil houdt. De pomp staat in verbinding met de Personal Diabetes Manager (PDM) waarop na iedere maaltijd het aantal koolhydraten wordt ingevoerd. Zo wordt de juiste hoeveelheid insuline bepaald en zorgt de OmniPod er voor dat deze in het lichaam terecht komt.

Het uiterlijk van de OmniPod is vrij medisch; het is een relatief groot, wit apparaat met daaromheen een pleister voor stevige bevestiging. Omdat de pomp maar op een paar plekken op het lichaam gedragen kan worden is het al snel een uithangbord voor het hebben van een medische conditie.

SugarFam

SugarFam vindt dat dat anders kan. Iets wat je altijd op je lichaam draagt, je zelfs in leven houdt, er uit moet kunnen zien zoals de patiënt dat wil. Hoe? Covers voor de OmniPod! Stevige, herbruikbare hoesjes in allerlei kleuren en printjes om zo de pomp van medisch apparaat om te toveren tot accessoire.

Zo is er voor ieder wat wils; subtiele huidskleuren om de pomp minder te laten opvallen of juist een knalkleur die bij je outfit past. Toffe printjes om je OmniPod te veranderen van iets waar je je voor schaamt naar een accessoire om trots op te zijn!

SugarFam wil hiermee ook meer aandacht creëren voor diabetes en wat daarbij komt kijken; van iedere verkochte cover wordt er direct een deel afgedragen aan het DiabetesFonds.

Foto door: Marieke Lodder Fotografie

Onze Service

#DiaBeatit

Per verkocht product dragen
wij af aan het Diabetes Fonds

#Kwaliteit

Uniek product doorstaat alle tests
Wereldwijd de beste kwaliteit!

#Verzending

Op werkdagen voor 17:00 besteld?
Binnen 2 dagen verzonden!

#Gratis

Gratis verzending bij besteding
boven de €35,-

#SugarTeam Ons Team

SugarFam Week 1 Vlog

TOP

X