#SugarNews SugarFam in het nieuws!

Diactueel

16-04-2019

Wij staan in de Diactueel! Het is echt een super mooi artikel met geweldige foto’s.

Het interview is afgenomen door Suus van Gewoon Suus Dus. 

De foto’s zijn gemaakt door Marieke Lodder van Marieke Lodder Fotografie.

Doordat Suus, die het interview afnam, en Marieke, die de foto’s heeft gemaakt allebei ook Diabetes hebben ontstond er gelijk een klik. Dit zorgde voor een super leuk gesprek, wat qua vorm totaal niet op een zakelijk interview leek en ook het maken van de foto’s was erg gezellig. Dit heeft zich zeker vertaald naar het eind resultaat. Wij vinden het echt een geweldig artikel en zijn erg blij met de uitstraling, vrolijk, blij en kleurrijk.

Om in dit stadium van ons bedrijf al in zo’n mooi blad te staan is echt geweldig en wij zijn erg benieuwd naar jouw reactie! Laat jij weten wat je er van vindt?

De volledige Diactueel kan je hier bekijken.

SBS6 – Hart Van Nederland

10-02-2019

Naar aanleiding van ons artikel in de PZC zocht de redactie van Hart Van Nederland contact met ons. Ze vonden ons verhaal zo mooi dat ze hier graag een item over wilde maken. Daar zeiden wij natuurlijk geen nee tegen. Een paar dagen later kwam er een camera man en een journalist naar ons kantoor aan de Boulevard van Vlissingen toe om het item te maken. Het item is super leuk geworden en is uiteindelijk ook uitgezonden op de nationale televisie. Hier kregen wij erg leuke reacties op, bedankt allemaal!

Het item kun je hier bekijken.

PZC

04-02-2019

De PZC heeft deze week Eyenalem geïnterviewd over SugarFam en onze hoesjes voor de OmniPod. Dit interview is in de krant en op hun website gepubliceerd. Super leuk dat we al deze regionale aandacht krijgen!

Het hele interview kun je hier lezen.

Omroep Zeeland

28-01-2019

We waren te horen op de radio! Door Omroep Zeeland zijn we uitgenodigd om aan te schuiven bij het radio programma “De Zeeuwse Kamer”. In dit programma hebben we gepraat over hoe het is om als jongere te ondernemen en wat onze plannen zijn met SugarFam.

De aflevering kun je hier beluisteren.

Marktdag Jong Ondernemen

26-10-2018

Een vast onderdeel van het Student Company Project is de marktdag op de markt in Middelburg. Omdat wij op deze dag zelf onze OmniPod Covers nog niet hadden, hebben wij toen besloten deze dag vooral geld op te halen voor het Diabetes Fonds. Ondanks een regenachtige dag hebben we hier €112 op mogen halen voor het Diabetes Fonds!

Wij Zijn De Stad kwam langs en schreef het volgende:

“Jonge Ondernemers op de Markt in Middelburg”

We gaan altijd even kijken op de Markt, als er weer een Marktdag van Jong Ondernemen is. Vandaag staan er 24 kraampjes, tot 15.00 uur. Wij werden te woord gestaan door Jesse Brom, die zelf met zijn medestudenten SugarFam vertegenwoordigt. Hij was een van de weinige jonge ondernemers die ons al op voorhand attendeerde op dit evenement. Dan ben je ook al snel de persoon die wordt opgezocht natuurlijk.

Jesse nam ons ook nog even mee naar een paar van de andere kramen. De Marktdag was nog niet van start gegaan, dus het zou niet eerlijk zijn al een oordeel te geven maar het mag gezegd: het ene verhaal is sterker dan het andere ?

Meer informatie op Jong Ondernemen

Bron: Wij Zijn De Stad

TOP

X