#Questions!? Vaak gestelde vragen

V1. Is jullie OmniPod Cover herbruikbaar?

Ja zeker!

De OmniPod Cover past perfect op de OmniPod en is herbruikbaar. Je kunt het hoesje gemakkelijk van je OmniPod afhalen. Dus als jij na 3 dagen moet wisselen van OmniPod dan haal je het hoesje van je oude en klik je hem gelijk op je nieuwe.

Het hoesje is uitvoerig getest en eigenlijk kan je er alles mee doen wat je met je OmniPod ook kan. Slapen, sporten, douchen, geen probleem! Na het douchen raden wij aan om het hoesje van je OmniPod af te halen, zo kun je de binnenkant even droog maken, hier kunnen kleine druppeltjes water achterblijven.

V2. Hebben jullie ook printjes?

Hier zijn we druk mee bezig. Helaas is het technisch gezien nogal lastig. Wij willen OmniPod Covers maken met een goede kwaliteit. Onze Covers op dit moment zijn erg flexibel, zodat ze niet snel kapot gaan.

Helaas is het lastig om op flexibel materiaal printjes te drukken. Daarom zijn we op dit moment bezig met onze producent om te kijken naar een Cover die iets harder is. Zodat wij hier printjes op kunnen drukken!

V3. Hebben jullie ook hoesjes voor andere insuline pompen?

Op dit moment nog niet, maar hier zijn we hard mee bezig!

Nog steeds een vragen?

Heb je nou nog steeds vragen? Vul dan het contactformulier hieronder in, dan zullen wij zo snel mogelijk op jouw vraag reageren!

TOP

X