Hij komt eraan! FreeStyle Libre Cover

Geweldig nieuws!

Het is definitief, super leuk en echt waar! Hij komt er! Al sinds wij begonnen zijn met SugarFam is er enorm veel vraag de FreeStyle Libre Cover en nu komt deze er!

De productie is afgelopen week gestart en we verwachten begin 2020 de eerste FSL Covers binnen te krijgen. Omdat we er voor willen zorgen dat jij je FreeStyle Libre hoesje zo snel mogelijk binnen krijgt zijn we een Pre-Order actie begonnen.

Pre Order Actie

 • Je ontvangt je FSL Cover als eerste. De cover komt pas online als jij er al mee rondloopt!
 • Het hoesje krijg je voor een leuke prijs, als je je inschrijft via het contact formulier hieronder, krijg je een unieke aanbieding!
 • Je hebt inspraak op de kleuren, door jouw voorkeur aan te geven heb je inspraak op welke kleuren de Covers voor de FSL worden.

Kwaliteit FreeStyle Libre Cover

De FreeStyle Libre hoesje hebben dezelfde kwaliteit als de OmniPod Covers. Ze worden gemaakt van het hetzelfde materiaal (SEBS) en hebben dezelfde specificaties! Het hoesje is dun en licht in gewicht zodat je hem bijna niet voelt zitten.

Pre-Order je FreeStyle Libre Cover door onderstaand formulier in te vullen: 

BlauwLicht BlauwDonker BlauwRozeLicht RozeRoodGroenGeelLilaOranjePeachZwartBeigeSweet CaramelPaars

Alles Over de FreeStyle Libre Cover

Zoals hierboven al beschreven is, is de kwaliteit van de FreeStyle Libre Cover hetzelfde als die van de OmniPod Cover. Dit betekend dat ook dit hoesje erg lang meegaat, niet statisch wordt door wrijving van kleding en z’n vorm erg lang behoudt. Ook voor de FreeStyle Libre Cover zullen we €0,50 per verkocht hoesje doneren aan het DiabetesFonds. Hieronder zullen we nog wat mogelijke vragen over de Cover beantwoorden:

 • Mijn FSL blijft soms niet eens 14 dagen zitten, wordt hij door het hoesje niet zwaarder?
  In principe weegt het hoesje tussen de 2-4 gram, dit verschil is zo klein dat het er niet voor zou moeten zorgen dat je sensor eerder loslaat.
 • Kan het hoesje er voor zorgen dat het signaal slechter werkt?
  Nee, we hebben dit uitvoerig getest en normaal kan je ook door kleding heen scannen, het hoesje heeft hier verder geen invloed op.
 • Kan ik de Cover tussentijds verwisselen?
  Zeker! De cover is net als onze OmniPod Cover volledig herbruikbaar en kan je tussentijds verwisselen. We zullen zelfs een uitvoerige gebruiksaanwijzing meesturen zodat je hem gemakkelijk op en af kan doen!
 • Is het hoesje geschikt om mee te douchen?
  Ja, we raden wel aan om de Cover na het douchen van de FSL af te halen en de binnenkant droog te maken. Hier kunnen soms wat waterdruppeltjes achterblijven.

TOP

X